BrandýsDnes.cz
BrandýsDnes.cz » Zpravodajství » Zprávy

Kaufland otevírá prodejnu v Brandýse nad Labem

20.04.2016
Ve čtvrtek 21. dubna 2016 v 7.00 hodin bude otevřena prodejna Kaufland v Brandýse nad Labem, v Zápské ulici.
Kaufland otevírá prodejnu v Brandýse nad Labem | Foto: medea.cz
V den otevření a také den po otevření bude před prodejnou připraven pro dospělé i pro děti zábavný program - hudba, dovednostní hry a různé ochutnávky, například grilovaných specialit značky Naši řezníci a K-Purland či nabídky z obslužného pultu či pečiva z pekárny.

Otevřením prodejny Kaufland v Brandýse nad Labem bude vytvořeno více než 70 pracovních míst, zaměstnanci pocházejí převážně z tohoto města a nejbližšího okolí. Společnost Kaufland tak znovu potvrzuje, že patří dlouhodobě k největším a nejstabilnějším zaměstnavatelům v ČR. Všichni zaměstnanci prodejny Kaufland v Brandýse nad Labem pak mají jediný cíl - postarat se o požadavky zákazníků ohledně služeb a zboží k jejich maximální spokojenosti.

Výhodné ceny a přívětiví zaměstnanci dělají nákup v Kauflandu atraktivním. Početné záruky a služby dokazují, že zákazníci jsou tu naprostým středem pozornosti. Jistě příjemná je i otevírací doba - Kaufland v Brandýse nad Labem má otevřeno od pondělí do neděle od 7.00 do 22.00 hodin. Zákazníci mají k dispozici celkem 185 parkovacích míst.

Nabídka prodejny Kaufland v Brandýse nad Labem je umístěna na 2 627 m2 prodejní plochy. Zákazníci si budou moci vybírat z celkové nabídky přes 20 000 položek. Sahá od výrobků prodávaných pod vlastními značkami, které za výhodné ceny nabízejí kvalitní produkty, přes značkové zboží až k regionálním produktům. K tomu nabízí Kaufland dovozové zboží stejně jako téměř 200 bioproduktů. Stěžejním bodem nabídky obchodů Kaufland jsou oddělení s čerstvým zbožím, ať už jde o ovoce a zeleninu, mléčné produkty nebo uzeniny, sýry a jiné lahůdky v obslužném pultu, nebo křupavé pečivo rozpékané každou hodinu v pekárně.

Samoobslužné oddělení masa nabízí čerstvé maso pod značkou Naši řezníci, které je k dostání exkluzivně jen v prodejnách Kaufland. Jde o maso a masové speciality připravené ve vlastním řeznictví v Modleticích u Prahy, kde se zpracovávají jen nejlepší suroviny od vybraných dodavatelů.

Vedle nabídky potravin nabízí nové nákupní místo cenově výhodné zboží v oddělení domácích potřeb, textilu, elektra, papírnictví či hraček, sezónní výrobky, stejně jako týdně se měnící akční zboží. Nabídku zboží prodejny Kaufland doplňují i další obchody: řeznictví Maso Uzeniny Písek, tabák GECO, vinotéka Vinofol, lékárna Česká lékárna Holding a občerstvení Meca Tools. U prodejny je také umístěn bankomat ČSOB.

Trvalý úspěch společnosti Kaufland spočívá v důsledné cenové politice. Společnost nakupuje zboží ve velkém množství a za výhodně nízkých podmínek, a výhody pak předává dále svým zákazníkům. Veškeré zboží však přitom podléhá přísné kontrole kvality.

Za svou práci a přístup k zákazníkům získává společnost Kaufland pravidelně řadu ocenění. V letošním roce již potřetí za sebou obhájila ocenění Superbrands, dále je například držitelem ocenění Volba spotřebitelů, Nejdůvěryhodnější značka nebo Česká chuťovka.

Skupina Kaufland patří k vedoucím řetězcům na trhu s potravinami v České republice a má své sídlo v Praze. Kaufland provozuje doma i v zahraničí již více než 1000 samoobslužných obchodů.
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Další články z rubriky Zprávy

Středočeský kraj a Hlavní město Praha chystají velkou soutěž na železniční dopravce

Středočeský kraj a Hlavní město Praha připravují výběrová řízení na dopravce ve veřejné drážní dopravě. S novými dopravci by měly na koleje vyjet nové či modernizované vlaky. Nové smlouvy by měly začít platit od prosince 2029. Největší kontrakt ...

ČHMÚ vydalo ve Středočeském kraji výstrahu před nebezpečím vzniku požárů

Český hydrometeorologický ústav vydal dne 29. 4. 2024 výstrahu č. 000151 před nebezpečím vzniku požárů na území Středočeského kraje, platnou od 30. 4. ...

Čtenáři Středočeského kraje vysbírali přes 4 tisíce mobilů, nejlepší byly knihovny v Kralupech, Rudné a Úněticích

Přesně 4112 starých mobilních telefonů přinesli v uplynulých měsících do svých oblíbených knihoven čtenáři ve Středočeském kraji. Do sběrové akce nazv ...

Praha ve spolupráci se Středočeským krajem spouští hru pro návštěvníky středisek ekologické výchovy

Široká veřejnost má nově příležitost zapojit se do Návštěvnické hry a putovat po vybraných ekocentrech v Praze a Středočeském kraji, kde je možné získ ...

Hračka Jeepu na baterie představuje vážné riziko, zjistila inspekce

Česká obchodní inspekce zjistila, že na vnitřním trhu je v nabídce výrobek, který představuje vážné riziko pro životní prostředí. Jde o výrobek Hračka ...





Čtvrtek 2.5.2024
Středočeský kraj
Další regiony »






Nastavení cookies | GDPR | O nás, kontakty | Přidat firmu | O regionu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes