BrandýsDnes.cz
BrandýsDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

NÁRODNÍ SVATOVÁCLAVSKÁ POUŤ 2014 - Brandýs n / L

Kdy:
Sobota 27.09.2014 od 18:00 hod až 28.09.2014
Kde:
Bazilika sv. Václava, Brandýs nad Labem
Pořadatel:
Sdílet:

Národní svatováclavská pouť 2014 v Brandýse nad Labem-Staré Boleslavi bude pro návštěvníky opět nezapomenutelným zážitkem, a přinese i řadu lákavých novinek.

Hlavní, duchovní část se odehraje ve staroboleslavské bazilice sv. Václava a v chrámu Nanebevzetí Panny Marie, lidová pouť a další doprovodný program bude probíhat na Mariánském náměstí, náměstí sv. Václava a v Houštce.

Pan Marek Huber, předseda kulturní komise, jemně naznačil, na co se již nyní můžeme těšit:
"Letošní kulturní a doprovodný program pouti bude zase o něco pestřejší. Uslyšíme o něco více místních a regionálních kapel, ale nebudou chybět ani slavná muzikantská jména. Rozhodně se těšte na Mariánské náměstí 28. září v 19.30 hodin. Přijede Jaroslav Uhliř, opravdu vynikající hudebník, skladatel a člověk, kterého máme všichni rádi, o jeho nádherných písničkách ani nemluvím. Nesmím však zapomenout ani na naši Houštku. V sobotu 27. září se připravte na tradiční rockovou zábavu. Neděle 28. září bude v Houštce nejdříve diskotéková, a to např. díky našim sportovním klubům, MDDM a revivalové skupině Kroky Michala Davida. Ale bát se nemusíte, bude toho mnohem, ale mnohem víc. Na závěr čekejte v Houštce skutečnou bombu. Od 17.00 hodin tam rozjede svou neuvěřitelnou exhibici nejvýraznější současný dýdžej... No, nechte se překvapit, ale myslím, že už všichni tušíte."

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



63,870906829834