Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.
Přijďte se podívat, jak se připravují čerstvé hmyzí pochoutky přímo před Vašima očima.
Večerem Vás provede šéfkuchař Milan Václavík.
Program zahrnuje přednášku a degustaci těchto pokrmů:
Restované moučné červy s listovým salátem
Cvrčci na másle
Zophobas (velký moučný červ) na chilli a česneku
Restované saranče
Smažený šváb
Hmyzí dezert
Pro odvážné štír nebo sklípkan
Kapacita večera je omezená. Místa je nutné závazně rezervovat zakoupením vstupenky/dárkového voucheru v kavárně a tvořílně Dvě vrány (Masarykovo nám. 60, Brandýs n/L.).
Mapa:
Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !